Groen Halle blikt terug op succesvolle eerste editie van Fiesta Verde

16 Juni 2024

Groen Halle blikt terug op succesvolle eerste editie van Fiesta Verde

Fiesta Verde trok zo'n 170 bezoekers, variërend van jong tot oud.

Op zondag 16 juni organiseerde Groen Halle haar eerste editie van Fiesta Verde op het domein van Zennedal, aan de Don Boscokerk van Buizingen. Het evenement trok zo'n 170 bezoekers, variërend van jong tot oud, die samenkwamen om te genieten van een dag vol creativiteit, amusement en diverse activiteiten.

Fiesta Verde bood een gevarieerd programma dat bezoekers van alle leeftijden wist te boeien. Het feest begon om 14.00 uur en had een line-up van lokale muziekgroepen, waaronder de optredens van Jan Vanlaet en La Banda Girucu. Jan Vanlaet, bekend van Citizen Jane, Chupalibre en Mama’s Jasje, bracht Nederlandstalige luisterpop die het publiek wist te ontroeren. La Banda Girucu zorgde met hun mix van Gipsy, Rumba, Cumbia en Latino volksmuziek voor een opzwepende en feestelijke sfeer.

Naast de muzikale optredens waren er ook diverse workshops die de creativiteit van de aanwezigen prikkelden. Voor de kinderen waren er volksspelen en een springkasteel, waardoor het een echte familiedag werd. De aanwezigen konden ook genieten van een breed scala aan lekkernijen, van pannenkoeken en ijsjes tot wereldse gerechten en lokale drankjes, waaronder een unieke gins en bieren.

Fiesta Verde was niet alleen een dag van plezier en ontspanning, maar ook een gelegenheid om te verbinden en te genieten van wat Halle te bieden heeft. Groen Halle kijkt nu al uit naar de volgende editie!

 

Bekijk hier de foto's van Fiesta Verde