Aangepaste shuttlebus naar Hallerbos voor personen met een beperking

28 Maart 2024

Aangepaste shuttlebus naar Hallerbos voor personen met een beperking

De stad legt een speciale shuttlebus in voor personen met een beperking.

Met de paarse boshyacinten in het Hallerbos die binnenkort in bloei staan, introduceert onze stad voor het eerst een speciale shuttlebus voor personen met een beperking. Ook de gewone shuttlebus rijdt opnieuw uit.

Deze speciale shuttlebus is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers en zal tijdens de festivalweekends op 13 en 14, 20 en 21, en 27 en 28 april, evenals op 1 mei operationeel zijn. Deze bus met oprijplaat, gereserveerd voor mensen met een parkeerkaart voor mensen met een handicap en hun begeleiders, biedt een essentiële vervoersmogelijkheid voor een verkenning van het prachtige Hallerbos.

Reservatie voor deze shuttlebus is vereist. Dit gratis kan worden gedaan via Visit Halle op 02 365 98 50 of aan de toerismebalie in het Historisch Stadhuis. De bus zal stoppen bij het Stationsplein en Parking 4 (Dries), waar een speciaal parcours van 4 km voor rolstoelgebruikers en bezoekers met beperkte mobiliteit begint.

Naast de speciale shuttlebus zal ook de reguliere shuttlebus opnieuw gratis beschikbaar zijn, met ritten van 9u tot 20u tijdens de festivalweekends en op 1 mei. Op deze dagen zal de bus elke 30 minuten stoppen bij de haltes Stationsplein, Welkomstlaan en Parking 11 (Houtveld), en elke 20 minuten op zon- en feestdagen.

Meer vind je op: https://www.visithalle.be/nl/hyacintenfestival