16 Mei 2024

19.30u -
21.30u

Een blik op de weg met Kris Peeters

De Kring , Stevens de Waelplein 14, 1502 Lembeek

Ik doe mee!
Een blik op de weg met Kris Peeters

🌿 Groen Halle presenteert: Een blik op de weg met Kris Peeters

 

Op donderdag 16 mei om 19u30 nodigen we jullie van harte uit voor een boeiende avond waarbij we in gesprek gaan met mobiliteitsexpert Kris Peeters. Samen zullen we verschillende aspecten van duurzame mobiliteit verkennen, met een speciale focus op de toekomst van mobiliteit in Halle en de omliggende gemeenten.

 

🚲 Bram Vandenbroecke, onze Groene schepen voor mobiliteit in Halle, 🏞 Veerle Leroy, Groene kandidaat uit Beersel voor de Kamer, en 🌳 Jeroen Steeman, Groen gemeenteraadslid uit Sint-Pieters-Leeuw, zullen ook aanwezig zijn om hun inzichten te delen.

 

Dit evenement biedt een geweldige kans om samen te komen, ideeën uit te wisselen en te werken aan een groenere toekomst voor onze regio. Laten we samen de weg uitstippelen naar duurzame mobiliteit!

 

📅 Datum: Donderdag 16 mei 2024
🕢 Tijd: 19u30
📍 Locatie: Café de Kring, Stevens-de Waelplein 14, 1502 Halle

 

🎟 Toegang is gratis, maar registratie is wel aangeraden.

We hopen jullie allemaal daar te zien voor een inspirerende avond vol interessante gesprekken!

 

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.